Hae sivustolta

Elverket ti klo 11–17, ke klo 11–20, to–su klo 11–17 | Sinne ti–su klo 12–17

Walking bass – Ahti Lassilan improvisoitu konsertti Chappessa ja Galleria Elverketissä

Osallistu Ahti Lassilan improvisoituun konserttiin Kuunteleva silmä -näyttelyssä. Esityksessä kontrabasso on vuoropuhelussa näyttelyn teosten kanssa, luoden uusia äänimaisemia ja elämyksiä näyttelyn eri huoneisiin.

Konsertti on liikkuva. Esitys alkaa klo 13 Chappesta, kulkee rakennusten välisen yhteisen sisäpihan läpi ja päättyy Galleri Elverketiin. Konsertti kestää yhteensä noin 60 minuuttia. Istumapaikkoja on saatavilla kaikissa konserttipisteissä.

Konsertti sisältyy Chappen pääsymaksuun. Galleri Elverketiin on vapaa pääsy ja yhteinen sisäpiha on kaikkien käytettävissä.

 

”Olen toiminut pitkään klassisen puolen orkesterimuusikkona ja välillä pistäytynyt bändimuusikkona myös rytmimusiikin puolella. Vuodesta 2015 olen toteuttanut erityisesti taidemuseoissa Walking bass -kierroksia, joissa näyttelytila on kokonaisvaltaisesti käytössä. Suunnittelen jokaiseen tilaan ja näyttelyyn sopivia sävelaihioita, joita kehittelen pysähtyessäni soittamaan näyttelytilan eri pisteisiin. Teokset, tila ja akustisen kontrabasson äänimaailma tuottavat paikalla olijoille uudenlaisen taidekokemuksen”

Ahti Lassilan kotisivut