Hae sivustolta

Elverket ti klo 11–17, ke klo 11–20, to–su klo 11–17 | Sinne ti–su klo 12–17

Lapset

Työpajat

Työpajoissa syvennytään yhteen teemaan tai menetelmään, joka liittyy ajankohtaiseen näyttelyyn tai taiteilijayhteistyöhön.

Lue lisää

Opastukset

Galleria Elverket ja Sinne tarjoavat opastettuja kierroksia kaikkiin näyttelyihin. Kummassakin galleriassa on myös näyttelyvahti, joka tarvittaessa esittelee näyttelyn kävijöille. Ryhmille voi varata ilmaisen opastuksen.

Lue lisää

Opettajalle

Opettajat ovat aina tervetulleita Pro Artibuksen näyttelyihin Tammisaaressa ja Helsingissä. Galleriaan voi tulla yksin tai koululaisryhmän kanssa hakemaan inspiraatiota tai vain tapaamaan henkilökuntaa. Elverketiä ja Sinneä voi myös käyttää opetustilana.

Lue lisää

Kesäleirit

Pro Artibus järjestää joka vuosi taideleirejä alakoululaisille kesäkuun kolmen ensimmäisen viikon aikana. Leirejä pidetään Suomen ruotsinkielisillä alueilla. Kesäleiri on luovan taiteellisen kokeilun ja turvallisen yhdessäolon paikka.

Lue lisää

Bildstorm

Pro Artibus on vuodesta 2010 lähtien järjestänyt ruotsinkielisille kuvataideopettajille sekä yläasteen, toisen asteen ja vapaan sivistystyön opettajille suunnattuja Bildstorm-seminaareja.

Lue lisää