Hae sivustolta

Sinne ti–su klo 12–17 | Elverket kiinni 15.4.–23.5. Seuraava näyttely avautuu 24.5.

Työhuonekeskusteluja ja työskentelyä Marika Oreniuksen kanssa

O.S.A. R.S.V.P. näyttelyssä Marika Oreniukselta on esillä teoskokonaisuus Meidän välissä, joka on tapahtumallinen taideteos sekä kuvataiteellinen tutkielma kommunikaatiosta taideteoksen tai valmisteilla olevan teoksen äärellä.

Paikalliset taiteilijat ja taiteen harjoittajat voivat varata teoksiinsa liittyvän työhuonekeskustelun Oreniuksen kanssa. Keskustelut järjestetään kolmena perjantaina näyttelyn aikana.

 

Kutsu työhuonekeskusteluun

Taiteilija tai taiteen harjoittaja: olet tervetullut varaamaan ajan työhuonekeskusteluun (max. 45 min/hlö) Marika Oreniuksen kanssa. Keskusteluaikoja voi varata seuraaville päiville: 16.6, 18.8. sekä 6.10. Osallistuminen on maksuton.

Keskustelun aiheena on vierailijan oma tekeillä oleva teos tai teoskokonaisuus. Teoksen voi tuoda mukanaan työhuonekeskusteluun laserkopiona, digitaalisesti tai fyysisesti. Mahdollisesti vierailijan teoksen dokumentaatio (esim. kopio tai valokuva) ripustetaan työhuoneen seinälle osaksi installaatiota. Teoksen sijaan voi myös tuoda teosidean tai ajatuksen.

Varaa aikasi: marikaorenius@gmail.com

O.S.A. R.S.V.P. Sinut on kutsuttu!