Hae sivustolta

Elverket ti klo 11–17, ke klo 11–20, to–su klo 11–17 | Sinne ti–su klo 12–17

Helena Pulkkinen ja Sini Silveri Ristomatti Myllylahden Hellivässä koneessa

Perjantaina 16.12.2022
klo 18.30–20.00
Ovet avautuvat klo 18.00

Talven ollessa pimeimmillään meillä on ilo järjestää pieni, mutta mieltä lämmittävä tapahtuma. Taiteilija Ristomatti Myllylahti kutsuu Hellivä kone -näyttelynsä taiteilijavieraiksi Helena Pulkkisen ja Sini Silverin. Kokoonnumme galleriaan perjantaina 16.12. klo 18 nauttimaan illan ohjelmasta.

Tervetuloa!

 

Helena Pulkkinen

……….paikannusta ja uudelleensijoittelua äänen ja digitaalisesti hahmottuvien kertomusten avulla

Helena Pulkkisen työvälineinä ovat äänet ja muut materiaalit. Helsinkiläinen World Canvas -levy-yhtiö julkaisi hänen esikois-EP:nsä When they go under, how they navigate vuonna 2020. Sinnessä soitettava livesetti koostuu hiljattain tuotetusta musiikista, jonka ääriviivat piirtyvät melodioista ja hiljaisuudesta, lepattavista äänistä ja muunnelluista lauluosuuksista.

soundcloud.com/inthisroom 

helenapulkkinen.bandcamp.com/album/when-they-go-under-how-they-navigate

 

Sini Silveri

Sini Silveri on palkittu monialainen kirjailija. Hän on esittänyt runoutta, kokeellista musiikkia ja tanssia esimerkiksi Istanbulissa, Lontoossa, Hampurissa ja Pietarissa. Tällä hetkellä hän työskentelee Helsingin ja Pellon välillä sekä kirjoittaa runoteosta, joka käsittelee raunioita, erilaisia nesteitä ja limoja. Tapahtumassa on myynnissä teoksen Titaanidisko (Poesia, 2020) espanjankielinen käännös Disco de titanes (Pitzilein books, 2022) sekä risoprinttejä Klak 2 -ryhmänäyttelyn teoksesta runo Nazim Hikmetille (Nellim, 2021).

linktr.ee/silverisini