Hae sivustolta

Juhannuksena 21.–23.6. galleriat ovat kiinni | Elverket ti klo 11–17, ke klo 11–20, to–su klo 11–17 | Sinne ti–su klo 12–17

Kulttuurilenkki Pimeänä viikonloppuna

Pro Artibus Galleri Elverket Ekenäs Raseborg Mörka helgen

Galleria Elverket, Raaseporin Museo ja Villa Skeppet järjestävät Tammisaaressa vuosittaisen Kulttuurilenkki tapahtumansa lauantaina 31.10.2020 klo 11-17 muun muassa lyhtytyöpajalla ja kirjailijakeskustelulla.

Päivän teemana ovat salaisuudet ja tapahtuma osuu samalle viikonlopulle kuin Raaseporissa ja Hangossa toista vuotta järjestettävä Pimeä viikonloppu. Osallistu myös elämyksien tehtäväkävelyymme ja voita upeita palkintoja. Ohjelmat sopivat kaikenikäisille. Ilmainen sisäänpääsy, tervetuloa!


Näyttelyt klo 11–17

Galleria Elverket, Kootut salaisuudet 2013–2019

Raaseporin Museo, Kaikkien aikojen Raasepori, Helene Schjerfbeck – Elämä ja taide

 

Lyhtytyöpaja ja lyhtykävely klo 11–14

Kaiverra kurpitsalyhty Museokorttelin lyhtytyöpajassa (Galleria Elverketin ja Raaseporin Museon piha, Kustaa Vaasankatu 11) ja kävele lyhtysi kanssa Villa Skeppetiin (Snäcksundintie 8). Täällä voit tutustua Villa Skeppetin juuri valmistuneeseen salaiseen puutarhaan.

 

Mysteerejä lapsille Museokorttelissa klo 11–17

Munavaras: Kuka varasti munat Blomqvistin navetasta?
Joku on varastanut herra Blomqvistin kananmunat taas ja hän on raivoissaan. Hän on kerännyt kaikki tilan asukkaat koolle ja kysynyt ​​heidän tekemisistään, ja nyt on sinun tehtäväsi ratkaista tapaus. Kuka vei munat?

 

Kirjailijakeskustelu klo 14

Henrik Knif on kirjoittanut Göran Schildtistä vastikään julkaistun elämänkerran. Monika Fagerholm haastattelee. Yhteistyössä Villa Kolkiksen Ystävien kanssa.

Keskustelu näytetään ulkona Villa Skeppetin puutarhassa, ja rajallinen määrä yleisöä voi osallistua keskusteluun myös sisällä Villa Schildtissä (Eteläinen Rantakatu 7).

 

Pientä purtavaa, ja pukeudu lämpimästi

Lämmintä juotavaa tarjoilla kaikissa tapahtumapaikoissa, sekä omenamehua ja pientä välipalaa tarjolla Villa Skeppetin puutarhassa lyhtykävelyn päätteeksi ja Göran Schildtin uuden elämäkerran kunniaksi. Huomaa, että suurin osa ohjelmasta tapahtuu ulkona, joten pukeudu lämpimästi!

 

Turvallisuus

Otamme huomioon hallituksen määräykset ja pidätämme oikeuden rajoittaa vierailijoiden yhtäaikasta määrää tiloissamme. Pyydämme vierailijoita pitämään turvallisen etäisyyden toisistaan. Tiloissamme on käsidesipisteet ja kiinnittämme erityistä huomiota tilojen hygieenisyyteen. Pyrimme varmistamaan turvallisen tapahtumakäynnin kaikille kävijöille.

Tervetuloa!